WEDSTRIJD Dolce Vita Morlanwelz - Real Noorderwijk  0 - 2  (0-1)

DATUM 26-09-2014  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Real Noorderwijk leefde de voorbije week op een wolk na de stunt tegen FT Charleroi, doch vandaag werd het weer in de realiteit gedropt en moesten onze 2 ploegen aan de bak in het verre Morlanwelz. Iets over half zes vertrok de bus voor een ritje van om en bij de 2u, kwart voor acht arriveerden we in de plaatselijke sporthal waar vliegensvlug werd getaped en omgekleed zodat onze beloften tijdig aan hun match konden beginnen. En de youngsters eisen meteen de bal op, dreigen meermaals voor doel en toch is het wachten tot in de 17e min. vooraleer Scheerens de ban kan breken: 0-1. De reactie van Morlanwelz laat niet lang op zich wachten, Arnoets kan de bal nog net voor de doellijn weg keren. Ruststand 0-1 en daar mag vooral de thuisploeg tevreden mee zijn.

De 2e helft is een kopie van de eerste, overwegend balbezit voor de bezoekers, een karrenvracht kansen doch scoren blijft moeilijk. Morlanwelz speelt een groot deel van de 2e helft met een vliegende keeper en krijgt hierdoor het deksel op de neus. Bahloul straft balverlies af met een knap doelpunt: 0-2. Onze youngsters speelden een volwassen partij en behalen alzo hun 2e zege. Eindstand 0-2, knap werk !

Real Noorderwijk beloften speelde met Davy Van Bael, Ward Vivijs, Joren Lambaerts, Joren Jennes, Brent Hendrickx, Pieter-Jan Hendrickx, Smail Bahloul, Niels Caers en Yannick Scheerens.